skoogsmusen

Alla inlägg under januari 2010

Av Linda - 12 januari 2010 12:33

Sitter på skolan nu o ska snart skynda mej på lektion:/ Men innan de ska jag bara berätta att en underbar sak hände igår:D Och för de som aldrig trodde det här skulle hända så kan jag tala om att det hände iaf. Spec ******** som sa att det aldrig aldrig aldrig skulle bli nått mellan mej o "han" igen. Men hon hade fel, så jävla fel:D Jag visste att det sämsta jag kunna gjort va o ge upp. Så drf fortsatte jag o kämpa för det jag trodde på:) O Detta blev resultatet:D Ett fortsatt lååååångt liv "förhoppningsvis" med personen jag älskar mest av allt:,)

 

 

Charles Victor Benjamin Lautamäki, jag älskar dej mest av allt<3

 

  

Av Linda - 10 januari 2010 13:03

Underbara Emma kommer inte idag:/ Trååk, men det kommer ju fler dagar:) Imorron blire till o sova i stan med en annan underbar person:D Nu är jag jävligt förbannad pga att en djurpark i Skåne skjutit alla sina 12 vargar. Aja, nu ska jag inte klaga mer:)


Hittade ett asa fräänt pussel som jag vill ha:) Det föreställer en "Färgpöl":) O jag älskar att bygga pussel, spec om det är en utmaning;)

 

  


Av Linda - 9 januari 2010 21:22

 Har absolut ingenting att skriva om, men tänkte göra ett inlägg bara för att det inte ska vara så tomt:P Idag har jag haft fortsatt huvudverk hela dan:/ Tabletter hjälper inte o det har hållit i sig i 3 dagar:( Om det fortsätter så ska mamma ringa Dr igen o be dom skicka oss in till stan.


Nu ska jag försöka sova, är asa trött:)

Av Linda - 8 januari 2010 23:32

Nu blire sängen för mej:) Mamma tvingar mej till o "vända" på dygnet... Jag klarar aldrig av det, men nu ska jag iaf försöka:P Så nu säger jag gonatt:) O dom som tänker fortsätta vara uppe får ha en fortsatt trevlig "natt":D

Av Linda - 8 januari 2010 19:47

Idag har jag inte hunne sktivit nånting. Vaknade kvart över 1 idag o hade jätte ont i huvudet o i knölen på halsen. Så mamma ringde till Dr o vi fick en tid tjugo över 2... Så jag hann bara o klä på mej o diska sen gatt vi åka. När vi kom dit så pratade vi med Dr o sen fick jag ta sänka o halsprov:/ Sen så nu ska do skicka en remiss till ÖNH stan så jag ska få en tid där för o kolla upp vrf jag har ont i huvudet hela tiden o vrf jag har en knöl på halsen. Knölar på halsen kan tydligen vara allvarligt, o de gjorde ju inte saken bättre:( Sen jag kom hem har jag bara pratat med "hemliga" personen;) Trevligt säger jag bara;P O NU vill jag ha måndag, för jag vill träffa "hemliga" personen + att jag kanske ska sova med personen i stan hela veckan:D Hoppas hoppas hoppas:D

 

 

Av Linda - 7 januari 2010 22:39

Jaha, -31 grader ute. Fyfaaen va jag hatar vinter... Asså de finns inget värre:S Ok, jag fick en ny bräda i födelsedagspresent. Men har jag fårr använt den?? NÄE! För det har vart galet kallt ute. O jag blir så jävla förbannad, o det enda jag gör är att klaga. Min dag har vart jävligt dålig. Vaknade halv 12 o hade asa ont i huvve, men fick ändå för mej att jag skulle gå ut med min lillebror. O när jag hade tage på mej alla kläder så sa han att han inte ville gå ut längre för att det va -30 grader ute. Så då va det bara att ta av sig allt igen:( Sen så skulle jag ta en huvudverkstablett, men självklart skulle mamma o styvfar jävlas me mej som vanligt, o sen hjälpte inte tabletten:( För ett tag sen så märkte jag att jag hade en knöl på halsen, sen tänkte jag inte mer på det. Men den där knölen har inte velat försvinna o nu har jag märkt att den gör ont när jag får ont i huvve:S Så mamma ska ringa DR imorron... KAN DET BLI BÄTTRE???

Jag trodde 2010 skulle bli ett bra år, men njae skulle inte tro de.

Nu vill jag bara att det ska bli måndag igen så man får gå till skolan o ha nå o göra på dagarna än o sitta vid datan, kolla på tv lr sova. O efter skolan på måndag ska jag träffa en "hemlig" person:D Personen är hemlig bara för tillfället;) Men men, hoppas det blir trevligt (vilket jag inte tvivlar på):)

 

Herrugud va jag bara klagar i de här inlägget, men hallå jag är ju inte mer än människa:P

 

Av Linda - 6 januari 2010 22:39

Åh herre jävlar va tiden går fort:S Började spela sims runt typ 8 o har inte kollat på klockan sen dess, o nu e juh faaen klockan 20 i 11:S Helt inne i spelet:P Just nu känns det som om jag blitt helt 4-kantig o jag har jävligt ont i baken:/ Ska nog gå upp o fortsätta o kolla på Greys (om jag inte somnar):P Men först må jag äta något, min mage kurran:/ Äre varmt ute imorron (vilket jag tvekar på) så ska jag ta fram längdskidorna o släpa ut min lillebror:D

 

Ha en bra kväll allihopa:D

 

  

Av Linda - 6 januari 2010 19:32

Hejhej;)

Nu har jag sutte o nörda Greys i 2 timmar, så nu har jag bara ungefär hälften kvar:P Vette faaen om jag orkar kolla klart på hela ikväll, finns juh en dag imorron också;) Just nu sitter jag o äter nån chokladkräm som grannen kom över med, asa god:D Hela mitt lov har gått till o svullat mat o godis + lata mej. Jag tror jag måste börja träna så jag inte blir feet:-O Skulle inte gillas...

Ett löfte de här året är att jag ska börja träna, sen får vi ju se hur det blir me de:P Träning osv är inte min starka sida... Aja, nu ska jag nörda sims3 igen:) Sen får vi se va det bli:)


Ha en fortsatt bra kväll:)<3

 

  

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Jag hatar falska människor!!!
 Ja
 Nej
 Bryr mig inte

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards