skoogsmusen

Alla inlägg under november 2009

Av Linda - 8 november 2009 08:49

Jaha, 2 dagar utan dig hittils. Jag hatar det här. Om jag bryter ihop efter 2 dagar hur ska jag då klara 2 veckor? Och om det inte funkar, hur ska jag då klara ett helt liv utan dig? asså jag får inte ihop det, det finns bara inte. Just nu är jag i stort behov av fysisk närhet, jag saknar dig otroligt mycket. Jag saknar din röst, din kropp, allt. Jag älskar o höra din röst varje morron, varje dag o varje kväll. Jag älskar o höra att du älskar mig. Det är det bästa som finns. Jag kommer sakna allt det där otroligt mycket, jag kommer inte att få säga gonatt till dig eller nånting:,( Jag kommer bryta ihop totalt. Jag kommer inte orka mer, de vet jag. Jag hoppas verkligen att det här löser sig. Inatt drömde jag att du va här, och när jag vaknade trodde jag att du skulle ligga brevid mig. Men det gjorde du inte, så jag har ägnat hela morron till att gråta. Det kändes så himla verkligt. Jag saknar dig verkligen.

 

 

Av Linda - 7 november 2009 19:29

Ja, nu är det bestämt så att vi ska ha en pause i 2 veckor. Kommer vara sjukt jobbigt:,( Jag gråter bara jag tänker på det. Jag har gråtit hela dagen, jag gråter nu och jag kommer fortsätta gråta hela kvällen. På måndag ska jag få krama dig, kyssa dig o äta lunch med dig för sista gången på 2 veckor. Kanske för alltid:,( Den 20 har vi biljetter till New Moon, jag vill verkligen att du ska gå med mig. Vi hade ju bestämt det redan när det första filmen kom ut. Jag kommer seriöst bryta ihop snart. Det jobbigaste är nog att vi går på samma skola och jag ska försöka att inte prata med dig. Jag kommer gråta varje dag, det kommer vara så himla svårt:,( Och att du varken kommer bära halsbandet eller våran förlovnings ring:,( Jadu, det är då faan inte lätt. Jag hoppas verkligen att det kommer fortsätta vara vi i framtiden, men det ser ju inte som så ljust ut. Tur att jag inte kommer vara på skolan så mycket den här veckan eftersom att jag har fältstudier. Men ändå så kommer jag inte kunna sluta tänka på dig. Känner på mig redan nu att jag kommer bryta ihop flera gånger per dag. Då kommer jag vilja göra dumma saker och då kommer jag måsta gå på BUP o då brytar jag ihop totalt. Jag vill inte tillbaka till allt det där. Jag klarar det inte. Jag kommer definitivt inte klara det utan dig, jag måste ha dig som stöttar mig om jag ska klara av något sånt igen. Du är den underbaraste person jag någonsin mött i hela mitt liv, den bästa pojkvän jag nonsin haft och den enda som jag älskat. Du fick mig att inse vad äkta kärlek va, du fick mig att känna mig riktigt älskad för fösta gången i mitt liv. Och nu riskerar jag att missta allt det där. Precis allt som betyder nått. Vem ska jag nu gråta ut hos, vem ska nu trösta, vem ska nu lyssna när jag behöver någon att prata med? Du va bäst på allt det där. Jag kommer aldrig hitta någon annan om jag misster dig, jag vill inte det. Jag vill bara ha dig, så som det varit i 2 år nu. Men man kan ju inte få allt, sånt är livet. Men nu orkar jag inte skriva mer, men jag kommer säkert måsta skriva av mig snart igen. Sån är jag, allt känns mycket bättre genom att skriva av sig lite.

 

Av Linda - 7 november 2009 15:22

Vad gör man när allt känns värdelöst?

Vad gör man när man förlorat allt som betydde nått?

Vad gör man när det känns som hela världen gått under?

Vad gör man när det känns som om man är helt ensam?

Vad gör man när det känns som att man aldrig kan bli kär igen?

Vad gör man när det känns som hjärtat gått i miljoner bitar?

Vad gör man när man inte orkar leva?

Vad gör man när man vill att livet ska ta slut men är för feg gör självmord?

 

Jag vet inte vad jag ska göra. Det känns som att allt är mitt fel. Men jag vet inte vad jag gjorde. Du sa att det är bäst för oss båda, men varför känns det då så fel? Jag vill inte leva såhär, det går bara inte. Jag behöver dig. Du är mina andetag. Mister jag dig orkar jag inte leva, då tar jag mitt sista andetag och det är över. Jag kommer inte längre känna någon smärta och kommer inte heller orsaka någon smärta för någon annan. Tänk vad skönt det skulle va. Aldrig någon mer smärta, jag gillar den tanken. Visst jag har min familj också, men dom skulle nog förstå mig. Dom skulle nog bli ledsen, men det kommer dom över, precis som du. Du kommer att komma över allt. Alla stunder vi haft tillsammans kommer inte att finnas i dina tankar så länge till. Du kommer hitta någon annan och göra henne lycklig, men du hittar aldrig någon som älskar dig som jag. Kommer aldrig glömma dig och det vi haft tillsammans.

Av Linda - 7 november 2009 10:31

Igår rasade mitt liv, mitt hjärta gick i miljoner bitar. Jag har förlorat det som betydde mest för mig. Mitt liv, min glädje, dig, mitt allt. Jag vet att det har varit upp o ner, och den senaste tiden har det bara gått ner för. Jag visste att det skulle hända förr eller senare. Men inte just nu:,( Vi hade en underbar dag på badet igår, och allting slutade såhär:,( Idag hade det varit 2år och 2månader. Men vi hann aldrig så långt:,( Jag hade föreställt mig ett långt liv med dig, men alla mina drömmar gick i miljoner bitar tillsammans med mitt hjärta. Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre nu är jag inte har dig vid min sida. Jag kunde gråta ut hos dig om jag var ledsen, jag kunde skratta med dig, för du gjorde mig alltid så glad, du kunde prata med mig flera timmar i streck om ingenting. Jag älskar din röst, din kropp, din personlighet, jag älskar hela dig. Jag kommer aldrig glömma det vi haft, alla underbara minnen. Alla underbara ord du sagt till mej plågar mig just nu. För jag vet att jag aldrig kommer få höra dom igen. Senast igår lovade vi varandra att det skulle vara vi för alltid, men så blev det ju inte. Vi skulle ju flytta ihop. Faaaan!!!!! Vad finns det kvar o leva för? Jag kommer inte ens ihåg hur det var att leva utan dig, det enda som finns är våra 2år tillsammans. De va 2 helt underbara år. Jag önskar att det hade varat längre. Jag kommer aldrig kunna släppa dig, du kommer alltid att finnas i mina tankar.

// Din Linda

 

  

Aldrig mer ska jag få känna dina läppar emot mina

Av Linda - 5 november 2009 14:12

Vad tror du om att leva livet baklänges?

Man skulle starta med att dö och få det överstökat. Sen vakna upp på ett ålderdomshem och få det bättre och bättre för varje dag. Man blir så småningom för pigg för att vara där och får sin pension. På sin första arbetsdag får man en guldklocka. Sen arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaka från arbetsmarknaden. Man dricker, festar och förbereder sig på att ta det lugnt. Sen är man i grundskolan, blir ett barn, leker, har inga förplikterser tills man blir en baby. De sista 9 månaderna tillbringar man flytande runt i ett fint lyckorus, där finns centralvärme, roomservice m.m Och till sist försvinner man från denna värld i en enda stor orgasm.:)

 

Låter inte det som en bra ide?:)

Av Linda - 4 november 2009 14:00

Satt och kollade i tidningen på "jobbet" och såg en jätte söt hund till salu:D Det var en svart Pomeranian, och den va typ den sötaste hund jag sett:) Så det första jag gjorde va o skriva till pappa o sa att jag hittat en hund jag vill ha, men då fick jag inget svar. Så jag ringde till honom ist och då sa han att han skulle kolla på den (i tidningen):D Så jag kan ju bara hoppas på att han föll för den och köper den till mej:D Fyfan va glad jag skulle bli då:) Ska ringa han sen o se vad han tyckte:)

 

 

    

Av Linda - 3 november 2009 15:36

  

 

Hur mycket jag än försöker så kan jag inte beskriva fullt ut hur mycket du betyder för mig. Jag kan inte med alla ord i världen beskriva hur jag känner varje gång jag ser dig, varje gång du kysser mig, varje gång du tar på mig osv. Du är obeskrivlig älskling. Tiden står stilla varje gång jag är med dig, inget spelar någon roll för mig då. Det finns bara du och jag, VI. Gud vad jag älskar det ordet. För det betyder att vi hör ihop på någor sett, och i detta fall på det underbaraste settet som finns. Jag hoppas du kan förlåta mej för alla dumma saker jag sagt och gjort, jag menar det verkligen, förlåt. Jag varken kan eller vill leva utan dig, det finns inte. Det kommer aldrig att finnas, det kommer alltid vara vi på ett eller annat sett. Och jag hoppas att du känner likadant. Jag vill fortsätta leva med dig vid min sida, utan dig skulle jag inte vara något. Jag vill bilda familj, skaffa hus. Ja jag vill allt med dig älskling. Listan skulle bli lång om jag skulle rabbla upp allt och du skulle inte orka lyssna så länge. Du har stöttat mig genom de svåraste tiderna i mitt liv, du har alltid funnits vid min sida. Alltid lyssnat, tröstat. Vi har gråtis tillsammans, skrattat och skrikit åt varandra. Men det är så det ska vara. Vi är bara människor. Visst vi har gjort dummare saker än att skrikit åt varandra, men hallå vi är bara människor. Och människor gör misstag. Men hur det än är så vill jag aldrig mista dig.<3

 

Du har mitt hjärta i din hand....och du vet att jag flyger ut som sand näre blåser.Du håller i mig hela tiden.Du vet att du är mitt allt du behöver inte fråga.Allt du gjort för mig allt du gör för mig är obeskrivligt!,Du vet att jag gör allt för dig.HÅLLMIGHÅRTELLERSLÄPPMIGHELT.You know that you shine like the sun. And you are the sun!Älskardejäldkardejälskardejälskardejälskardej hela tinden.Du e den vackraste jag vet,Den bästa jag vet,Du är mitt allt!.

Av Linda - 3 november 2009 15:31

Happ, idag fick jag inte göra ett skit där borta på Trossgränd. Va dessutom påväg att inte få någon lunch pga en av sat kärringarna som jobbade där idag. Hon sa att jag inte hade gjort rätt för mej osv. Asså hon e helt störd i huvve.

 

Hatar mitt liv just nu, fattar inte vad man ska leva för. Allt jag gör blir bara fel. Vad jag än säger så säger jag aldrig rätt saker. Just nu sitter jag bara o väntar på att allt ska ta slut, jag vet att det kommer hända. Fråga är bara när. Och med slut menar jag inte att saker ska bli bättre utan tvärtom. Ok, jag e konstig. 

 

Sen blir det KANSKE stan med Victor, beror på vilket humör han är på. E han sur så vill han hem direkt och då hinner jag knappt prata med han. Får väl hoppas på det bästa.

 

 

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Jag hatar falska människor!!!
 Ja
 Nej
 Bryr mig inte

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards